FőnixFitt 5.

2022. 01. 08. (szombat) 09:00
Főnix Csarnok

Kelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvénye


FőnixFitt Early Bird jegy 2021.11.08.-ig
FőnixFitt Early Bird jegy 2021.11.08.-ig
Elérhető: 2021. 11. 08. (hétfő)-ig
Limitált! Maradt: 2455 db
1 990 Ft
1 567 Ft + 27% áfa

Jegy részletekKelet-Magyarország legnagyobb fitnesz rendezvénye

Hagyományteremtő szándékkal, az újévi fogadalmak időszakában rendezzük meg immár ötödik alkalommal a FőnixFitt szabadidő- és tömegsport rendezvényt. Debrecen város támogatásával, összefogva a Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézetével, a Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központtal célunk az, hogy a sportot, a mozgást, a testedzést népszerűsítsük, egészség megőrző szerepét hangsúlyozzuk. A régióban, illetve az ország második legnagyobb városában hiánypótlónak is nevezhető rendezvényforma egyszerre szól a sporttal most ismerkedő korosztálynak, a napi-, heti rendszerességgel mozgóknak. A testet megmozgató nagyszínpados programok mellett a legnépszerűbb debreceni fitneszklubok standjai, továbbá workshopok, szakmai kiállítók, egészségügyi szűrőprogramok, életmód tanácsadás, az egész napos aktivitásban elfáradókat pedig pihenősarok (relax zone) is várja majd a Főnix Csarnokban 2022. január 8.-án.


Kizárólag online tudsz belépőjegyet vásárolni bankkártyás fizetéssel egy biztonságos oldalon, ahol az adataid nem kerülnek tárolásra. (Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard, Maestro és AmericanExpress bankkártya vagy hitelkártya)


A rendezvény látogatására a mindenkor érvényes rendezvénylátogatási szabályok lesznek érvényesek, kérjük, hogy ezek ismeretében látogasd a rendezvényt.


Részletes információ: www.fonixfitt.hu